Наша компанія від початку заснування шукає зв’язки та налагоджує співпрацю з відомими європейськими виробниками обладнання та засобів автоматизації виробництва.

Серед наших партнерів

WTG–Quantor GmbH

Німецький виробник холодильного обладнання з багаторічним досвідом у цій сфері. Спеціалізація безалкогольні та алкогольні виробництва.

WTG-Quantor GmbH відома під своїми торговими марками QUANTOR і KREYER як міжнародний фахівець з розробки, постачання та обслуговування найсучасніших технологій управління процесами для виробництва вина, пива, коньяку/коньяку та фруктових соків.

Разом з нашим партнером ми допомагаємо підібрати комплексні холодильні установки за індивідуальними концепціями для різних галузей промисловості та консультуємо наших клієнтів з питань адаптації технічного обладнання під його індивідуальні вимоги.

Fratelli Laveggi S.N.C.

Компанія була заснована в Модені в 1947 р. Fratelli Laveggi виробляє люки та кришки люків для різних секторів промисловості, таких як харчова, нафтохімічна та фармацевтична. Завдяки отриманим сертифікатам і набутому досвіду компанія гарантує найвищі стандарти якості.

В асортименті є круглі, прямокутні та овальні лази різних розмірів для різного типу нержавіючих резервуарів (ємностей). Також, компанія виробляє круглі кришки люків з різними типами закриття.

Нижче фото з виробами Fratelli Laveggi.

Сіменс Україна

Дочірнє підприємство німецького гіганта Siemens, що представляє компанію на українському ринку. Компанія Сіменс – інноваційний і технологічний лідер в області промислової автоматизації. У тісній співпраці з партнерами ми допомагаємо підприємствам впроваджувати цифрову трансформацію в дискретному і безперервному виробництві. Продукцію компанії завжди вирізняє стабільна німецька якість та технологічність. Компанія Сіменс пропонує ряд новітніх рішень з автоматизації у таких галузях як харчова, хімічна, фармацевтична, машинобудівна, нафтогазова та інших.

З лютого 2022 р. “Крафт Інновейшн” – офіційний авторизований партнер компанії ДП «Сіменс Україна» за напрямками:

  • Компоненти для систем автоматизації SIMATIC (FA)
  • Контрольно-вимірювальні прилади (PI)
  • Низьковольтна комутаційна апаратура SIRIUS, SIMOCODE (EP I).