Інжинірингова компанія ТОВ “Крафт Інновейшн” спеціалізується на проєктуванні та виготовленні обладнання згідно зі спеціальними санітарно-гігієнічними вимогами – для харчової, фармацевтичної, виноробної, молочної, хімічної та інших галузей промисловості. Компанія виконує:

  • проєктування та виготовлення ємнісного обладнання;
  • механічний та електричний монтаж;
  • автоматизацію технологічних процесів;
  • монтаж та обв’язка технологічного обладнання та промислових трубопроводів;
  • перенесення та встановлення виробничих ліній;
  • слюсарні і зварювальні роботи;
  • вдосконалення існуючих одиниць обладнання або виготовлення аналогічних, розробка дефіцитних на ринку позицій «під клієнта».

Наша компанія працює на ринку з 2016 р. і за цей час зарекомендувала себе як надійний партнер для українських і міжнародних компаній. Нашими партнерами і друзями стали такі компанії як: ПрАТ “Карлсберг Україна”, ПП “Оліяр”, ТОВ “Ензим”, ТОВ “Галичфарм”, ТОВ “Інтерфіл”, ТОВ “Світоч”, ПрАТ “Волиньхолдинг”, ТОВ “Агротехніка” і багато інших.

Особлива увага та любов у нас до пивної галузі. Адже, саме з неї ми розпочинали свою діяльність, і саме в цій галузі працювала левова частка наших інженерів та робітників. Компанія Крафт Інновейшн проєктує та виготовляє пивоварні заводи «під ключ». Робимо комплексну обв’язку трубопроводами і монтаж обладнання. Ми гарантуємо повний супровід проєкту: від планування приміщення та комунікацій, виготовлення та монтажу обладнання, і до запуску та навчання персоналу.

Наша команда проєктує і виготовляє ЦКТ, форфаси, ємності варильного порядку, бойлери, парогенератори, КЕГ мийки, хоп-ракети, дробарки та багато іншого обладнання для пивоваріння.  Всю автоматизацію заводу здійснюємо теж самостійно, маючи для цього відповідний штат спеціалістів.

Нашу якість можуть порекомендувати пивовари з “Правди” (Львів), “Бір Трейд” (Харків), “Волинського Бровара”, “ШО!” (Миколаїв), “Лемберг крафт” (Красів), “Luchan” (Луцьк), “Кумпель” (Львів), “МОВА” (Дніпро) і багато інших.

“Крафт Інновейшн” є ексклюзивним дистрибутором в Україні з продажу холодильного обладнання німецької компанії WTG–Quantor GmbH, а також люків італійського виробника Fratelli Laveggi.

Надсилайте свій запит і ми зорієнтуємо Вас щодо вартості та тривалості виробництва, допоможемо з вибором та розташуванням необхідного обладнання, що відповідатиме Вашим потребам.